| Szerző |
Üzenet |
|
Karesz
|
Hozzászólás témája: Nagyszerű Elküldve: 2008.10.22. 18:38 |
|
Csatlakozott: 2008.10.22. 17:52 Hozzászólások: 1 Tartózkodási hely: Naprendszer - Föld - Európa - Magyarország - Bács-Kiskun Megye - Kecskemét
|
|
Végre sikerült beállítani. Nem volt egyszerű:(
|
|
 |
|
 |
|
Lacoste
|
Hozzászólás témája: Re: Nagyszerű Elküldve: 2008.11.12. 10:37 |
|
|
|
Nagyon igényes honlappal, ilettve igényes lagmentes minőségi szerverekkel rendelkező hosting. Kívánom a továbbiakban is ezt a minőségi szolgáltalást. Üdv Lacoste
|
|
 |
|
 |
|
Vesta
|
Hozzászólás témája: Re: Nagyszerű Elküldve: 2009.06.05. 18:00 |
|
|
|
a szolgáltatás minőségével valóban meg vagyunk elégedve mi is, talán a kapcsolat tartás lehetne aktívabb (msn, skype)
|
|
 |
|
 |
|
Kare5z
|
Hozzászólás témája: Re: Nagyszerű Elküldve: 2009.06.08. 22:28 |
|
 |
| Adminisztrátor |
Csatlakozott: 2008.10.22. 09:33 Hozzászólások: 166 Tartózkodási hely: Föld - Magyarország - Bács-Kiskun Megye - Kecskemét
|
|
Köszönjük a véleményeket. Szeptembertől igyekszünk a kapcsolat részére is energiát fordítani...
|
|
 |
|
 |
|
Csík Zoltán
|
Hozzászólás témája: Re: Nagyszerű Elküldve: 2009.09.27. 21:02 |
|
|
|
Nos én üdvözlök minden fórumozót és szakit is! szerintem is aktívabb információcserére lenne szükség (de teljesen meg vagyok elégedve) csak így tovább gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
 |
|
 |
|
Csík Zoltán
|
Hozzászólás témája: Re: Nagyszerű Elküldve: 2009.09.27. 21:44 |
|
|
|
Már nagyon várom h meglegyen a host!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (nagyon tetszik a weboldal)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
 |
|
 |
|
Csík Zoltán
|
Hozzászólás témája: Re: Nagyszerű Elküldve: 2009.10.02. 12:46 |
|
|
|
Megérkezett a szerverem megynitottam az ftp-met DE.....: foggalmam sincs hogy hogyan lehet módot váltani a webcontroll admin felülettel SEGÍTSETEEEEEEK pls!! Előre is köszi
|
|
 |
|
 |
|
releaseme
|
Hozzászólás témája: Elküldve: 2010.03.08. 18:33 |
|
|
|
Mit is írjak...béreltem egy CoD uo szervert, de a bérlési díjért nem azt kapom, amit kéne. Már az első napon 10x kifagyott legalább a szerver. Természetesen azóta is rendszeresen megadja magát időközönként. Awe modot telepítettem rá és annak rendben is kell lennie, mivel ezelőtt két más szolgáltatónál nem volt semmi probléma. A Support tényleg nem valami aktív, de kaptam segítséget egy idő után. Bár a probléma nem lett megoldva és kidobtam 2500Ft-t. Ezt az üzenetet nem az üzemeltetőknek szánom, hanem azoknak, akik esetleg innen szeretnének szervert bérelni. Jól meg kell fontolni. :)
|
|
 |
|
 |
|
Kare5z
|
Hozzászólás témája: Re: Nagyszerű Elküldve: 2010.03.08. 19:58 |
|
 |
| Adminisztrátor |
Csatlakozott: 2008.10.22. 09:33 Hozzászólások: 166 Tartózkodási hely: Föld - Magyarország - Bács-Kiskun Megye - Kecskemét
|
|
Erre csak azt tudom mondani, hogy az alapszerver magától nem fagy ki. Sem egyszer, sem 10x. A fagyásnak oka van. A modok helytelen bekonfigurálása vagy helytelen telepítése szokott általában az oka lenni. A kifagyás okáról a szerverlog menüpontban lehet informálódni. Az ott leírt hibák orvoslásával megszűnik a szerver kifagyása. Ezért pedig nem minket kell okolni ha már belefogsz a modolásba és nem is a leendő ügyfeleken kell leverni a port, hanem egy kicsit olvasgatni kellene a README és/vagy INSTALL nevű file-okat, ha felteszel valamit a szerverre.
Az pedig, hogy máshol működött valami ami itt nem megy, annak az oka a windows és a linux platformok közti különbség lehet. Ezen információk hiányában előbb át kell olvasni a szolgáltatásunkhoz tartozó információkat a GYIK menüpontban és jól meg kell előbb fontolni, hogy megfelel e az igényeknek amit ott találsz, vagy sem...
|
|
 |
|
 |
|
releaseme
|
Hozzászólás témája: Re: Nagyszerű Elküldve: 2010.03.09. 14:30 |
|
|
|
A szerverlogot Te is (vagy valamelyik kollégád, már nem tudom...) megnézted és nincs benne semmi hibaüzenet vagy hasonló, amikor leáll a szerver. Sajnos a CoD Supporttól is azt a választ kaptam, miután átnézte az FTP-t, hogy nincs probléma. Mindig is átolvasom a Reademe-t, mert nem szeretek úgy bele kezdeni valamibe, hogy nem értek hozzá. Na de tényleg nem akarom a többieket befolyásolni, csak le akartam írni a véleményemet... Elnézést KareSz, tuti az én hibám! :)
|
|
 |
|
 |
|