| Szerző |
Üzenet |
|
MeTaX
|
Hozzászólás témája: Szerver konfiguráció? Elküldve: 2009.01.27. 16:28 |
|
|
|
Szeretném megkérdezni, hogy mit értenek ezzel a szerver konfiguráció opcióval a megrendelés alatt? Ugyebár szeretnék bérelni egy 32 slotos San Andreas GLM szervert, és nem tudom, hogy kérjek-e konfigurációt? Ha nem kérek, akkor nem lesz a szervernek neve, admin jelszava, vagy micsoda?
|
|
 |
|
 |
|
Kare5z
|
Hozzászólás témája: Re: Szerver konfiguráció? Elküldve: 2009.01.27. 16:48 |
|
 |
| Adminisztrátor |
Csatlakozott: 2008.10.22. 09:33 Hozzászólások: 166 Tartózkodási hely: Föld - Magyarország - Bács-Kiskun Megye - Kecskemét
|
|
Üdv
A konfiguráció alatt ennél a játéktípusnál a modok feltelepítését és a szerver extra beállítgatását értjük. Ha ezt nem kéred, ettől függetlenül lesz a szervernek neve, és be lesz állítva egy rcon jelszó. Ezt később te is meg tudod változtatni majd, ha akarod...
|
|
 |
|
 |
|
mihaly96
|
Hozzászólás témája: Re: Szerver konfiguráció? Elküldve: 2009.02.01. 16:19 |
|
|
|
Sziasztok!Mielött nekikezdenék egy pár szóban elmondom miről akarok kérdezni!A kisfiam 2 hónapja füzi a fejemet,hogy béreljek neki egy szervert.A kisfiam 12 éves,és nem nagyon ért az ilyen dolgokhoz.Rollam ne is beszéljünk,hiszen a legegyszerübb telepités is gondott okoz.Rábeszélt,mondta apa van itt bérelési lehetőség bérelj.Béreltem de mielött a bérleti díjat kifizettem volna azt az igéretet kaptam hogy mindenben segitséget kapok.Töltöm a megrendelőt és a végén volt egy négyzet amibe a konfigurációt kellet leírni.Kérdeztem hogy ide konkrét mit írjak mivel ebben sem vagyok járatos.A munkatárs mondja részletesen írjam le mit szeretnénk,amit meg is értettem!Lírtam hogy mit szeretnék :a reptereken akadálypályákat,olyan zónákat amit egy kód beütésével lehet elérni gondolok itt olyanra mint sok szerveren a wardm,war,wooddm,stb,drift pályák,versenypályák,de ezt nem kell senkinek ragozzam hiszen ezt ti jobban tudjátok mint én!De sajna nem így történt telefonáltam ,mert az jobban megy meglesz,kaptam a választ.Közben a munkatárs mondja kikéne tölteni egy másik lapot mivel változás történt,és holnaptól változik az ip-címmem is.Eltelt egy nap megint és annyi változás lett,hogy kb 10 ugratott raktak bele.Szégyeltem keresni őket pedig hidje el mindenki a fiam könnyes szemmel kérdezi APA MEGINT ÁTVERTEK IGAZ?,de én persze azt mondtam és gondoltam is,hogy nem!,nemcsak mi vagyunk, rajtunk kivül még soknak meg kell csinálni a szervert.Hagytam egy üzenetet msn-en,hogy akkor lesz valami ebből?Kaptam is rá választ.Kérdezte töllem a munkatárs mit akarok!Én persze magyarázkodtam mit szeretnék,de azt a választ kaptam,hogy a konfigurációt magamnak kell megcsinálnom.Hát az-az igazság,hogy mérges is és szomorú is voltam,nem a pénz hanem a becsület.Minden esetre belépet a munkatárs a szervere és úgy gondolta megcsinálja úgy,hogy biztos ne legyen jó!!Csinált nekünk egy olyan szervert amit ti biztos értetek LSTDM v 4.2 ez egy jó öld meg egymást és ennyi!!!!Hát mi is a kérdésem?Nem is nagyon tudom.Ennek ez a módja,így kell ezt megoldani?Köszönöm,hogy ennyi helyet elfoglalhattam,igérem többet nem írok.Sziasztok!!![color=#FF0080][/color]
|
|
 |
|
 |
|
Kare5z
|
Hozzászólás témája: Re: Szerver konfiguráció? Elküldve: 2009.02.01. 21:01 |
|
 |
| Adminisztrátor |
Csatlakozott: 2008.10.22. 09:33 Hozzászólások: 166 Tartózkodási hely: Föld - Magyarország - Bács-Kiskun Megye - Kecskemét
|
|
Melyik szolgáltatónál volt ez, mi a honlap címe? Illetve milyen telefonszámot hívtál?
|
|
 |
|
 |
|
mihaly96
|
Hozzászólás témája: Re: Szerver konfiguráció? Elküldve: 2009.02.02. 09:51 |
|
|
|
 |
|
 |
|
Kare5z
|
Hozzászólás témája: Re: Szerver konfiguráció? Elküldve: 2009.02.02. 09:57 |
|
 |
| Adminisztrátor |
|
Nos, nem tudom olvastad e az oldalunkon a Hírek menüpontot, de ha nem, akkor tájékoztatni szeretnélek, hogy a domain-t és a hozzá tartozó ügyfeleket 2009.01.30.-án az a szolgáltató átadta számunkra, és állítása szerint nem kívánja tovább folytatni azt a tevékenységet. Így az ott szerzett sérelmekért a felelősséget nem tudjuk átvállalni.
|
|
 |
|
 |
|
mihaly96
|
Hozzászólás témája: Re: Szerver konfiguráció? Elküldve: 2009.02.02. 10:48 |
|
|
|
Persze értem és egyértelmű,hogy más miatt senki nem válal felelőséget.És nem is kívánkozom senkit hibáztatni közülettek!Csak megemlítettem,hogy mi történt velem.Egyébbként ezt elfelejtette Mirkó sándor mondani,hogy ők megszünnek mint szolgáltató.Bocs,hogy zavartalak!Még annyit kérnék,ha lehet szüntessétek meg nyugodtan a szervert,mert sajnos rajtam és a fiamon kívül senki nem hasznélja!Szia
|
|
 |
|
 |
|
Kare5z
|
Hozzászólás témája: Re: Szerver konfiguráció? Elküldve: 2009.02.02. 10:58 |
|
 |
| Adminisztrátor |
|
|
A szerver megszüntetését majd neked kellene kezdeményezni Mirkó Sándornál. Én sajnos nem tehetem meg ezt a nevedben...
|
|
 |
|
 |
|
mihaly96
|
Hozzászólás témája: Re: Szerver konfiguráció? Elküldve: 2009.02.02. 11:00 |
|
|
|
Létszives mond meg hogyan!Telefonon,e-mail-ban,levélben?
|
|
 |
|
 |
|
Kare5z
|
Hozzászólás témája: Re: Szerver konfiguráció? Elküldve: 2009.02.02. 11:10 |
|
 |
| Adminisztrátor |
|
Javaslom az e-mailt, mint írásos formát ami kézzel fogható: mirko_sanyi@citromail.hu és megerősítés képpen a telefont: +0670/674-75-07
|
|
 |
|
 |
|